Werkzaamheden Specht-, Kievit- en Patrijsstraat en deel Prins Bernhardlaan

Wegwerkzaamheden van 7 juli tot en met 9 juli.

Dinsdag 7 juli wordt de rijbaan aan de Specht-, Kievit- en Patrijsstraat gereinigd. De weg blijft open voor verkeer, parkeren is echter niet mogelijk. Woensdag 8 juli wordt vervolgens de conserveringslaag aangebracht die de levensduur van het asfalt moet verlengen. De weg is dan afgesloten voor al het verkeer. Bewoners kunnen te voet en met de fiets hun woning bereiken.

Prins Bernhardlaan

Op woensdag 8 juli wordt tevens de rijbaan van de Prins Bernhardlaan gereinigd, vanaf de rotonde tot aan de Oonksweg, inclusief het aanliggende fietspad. De weg blijft die dag open voor verkeer. Het is echter niet mogelijk auto’s op of langs het fietspad te parkeren. Donderdag 9 juli wordt vervolgens ook hier de conserveringslaag aangebracht. Op de Prins Bernhardlaan is die dag alleen éénrichtingsverkeer mogelijk vanuit het centrum en de Oonksweg richting de provinciale weg N743. Verkeer vanuit Zenderen richting Borne wordt omgeleid via de Grotestraat.

Uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht het te nat zijn dan wordt er een ander tijdstip gekozen.