Vriendjes en vriendinnetjes ook welkom bij NEO!

NEO wil, overeenkomstig de wens van de regering, de mogelijkheid bieden aan niet-leden om te komen sporten. Vanaf maandag 18 mei is het daarom ook mogelijk voor ‘vriendjes en vriendinnetjes’ om mee te doen aan de trainingen.

Coro-na NEO – 17 mei ’20
Sinds 3 weken wordt er eindelijk weer gevoetbald bij voetbalclub NEO op het Wooldrik in Borne. Nadat de 1e week de jongste jeugd t/m 12 jaar de spits mocht afbijten, volgde de week er na de oudere jeugd t/m 18 jaar. De afgelopen week was het de beurt aan de senioren om hun trainingen weer op te starten. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt! Dat was voor iedereen een genot…al bleek bij sommigen de conditie na 8 weken wel wat achteruit gegaan te zijn en waren hier en daar de nodige corona kilo’s ook wel zichtbaar.

Het corona-protocol dat is opgesteld om de stroom van honderden voetballers op een avond in goede en vooral veilige banen te leiden wordt prima opgevolgd. Daardoor ontstaan er wederom mogelijkheden voor extra activiteiten. Zo wordt de fysiotherapiebegeleiding weer geleidelijk opgestart en mag de NEO Wielerclub in beperkte mate (max. 4 personen) weer worden opgestart. Ook wil NEO, overeenkomstig de wens van onze regering, de mogelijkheid bieden aan niet-leden om te komen sporten.

Vanaf maandag 18 mei is het dan ook mogelijk voor ‘vriendjes en vriendinnetjes’ om mee te doen aan de trainingen. Ben je tussen de 5 en 18 en wil je van die mogelijkheid gebruik maken dan ben je 1 of 2 keer per week van harte welkom! Het makkelijkste is om je aan te melden via je vriendje(s) of vriendinnetje(s). Die geven het dan door aan hun trainer en jij kunt dan gewoon meekomen naar die training zo vaak als je wilt. Heb je (nog!) geen vriendje of vriendinnetje van jouw eigen leeftijd bij NEO meld je dan aan bij één van de jeugdcoördinatoren van NEO. De contactgegevens zijn te vinden op de NEO website (www.rksvneo.nl/informatie/organisatie/cluster-jeugd/). Zij zullen je dan laten weten op welk tijdstip je kunt komen.

Hopelijk zien we je een keer bij NEO!