Voorronde Kunstbende Overijssel 2020

Je kunt je nu al opgeven voor de voorronde van Kunstbende Overijssel volgend jaar

Na een periode vol online activiteiten in KLUB Kunstbende en coronaproof optredens bij onder andere verzorgingshuizen, staan alle talentvolle artiesten klaar om het Kunstbende-podium te bestormen en zich te presenteren aan de jury. Op 25 oktober wordt in Overijssel de voorronde gehouden in Poppodium Hedon te Zwolle. De beste acts stromen door naar de finale op het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam op 7 en 8 november 2020.

Tijdens de voorronde treden jonge makers van 13 t/m 18 jaar uit alle hoeken en gaten van Overijssel in verschillende kunstcategorieën op. Verwacht acts met allerlei thema’s en in de meest uiteenlopende genres, van strakke hiphopdans en geavanceerde videoinstallaties tot wervelende fashioncollecties en spetterende spoken word. Een professionele jury is op veilige afstand aanwezig om de makers te beoordelen.
 
Kunstbende is hét platform voor talent van 13 t/m 18 jaar. Jongeren kunnen meedoen in de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Influencer, Muziek, Taal en Theater. Op 7 en 8 november 2020 strijden meer dan honderd acts voor felbegeerde prijzen tijdens de landelijke finale op het Kunstbende Young Creators Festival in Amsterdam. Daarna worden ze door een persoonlijke coach klaargestoomd voor een optreden op een groots podium, van Mysteryland tot het Stedelijk Museum Amsterdam. 
 
Geef je nu vast op voor de voorronde van Kunstbende Overijssel volgend jaar op 26 juni 2021 via www.kunstbende.nl!