VIDEO ’t IJs- en Koffie Huuske opgeknapt

Yvonne Willemsen, eigenaresse van ’t Pannekoekhuis in Borne zou in maart haar eigen ijssalon openen. De winkel is nog niet ingericht, maar aan de wand zijn al diverse muurschilderingen te bewonderen. “Het wachten is op de ijsmachines, die uit Italië moeten komen. Wegens het coronavirus heeft dit vertraging opgelopen. We hadden allang open kunnen zijn.” Toch blijft Willemsen optimistisch. “Het heeft geen zin om bij de pakken neer te zitten.”

Toen het voormalig pand van ’t IJs- en Koffie Huuske in Borne, vrij kwam, greep ze meteen haar kans om van dit pand weer een ijssalon te maken. De voormalige naam van het ijssalon: ’t IJs- en Koffie Huuske houdt ze dan ook aan. De ijssalon gaat dan ook bekend staan als het zusje van ’t Pannekoekhuis.

VIDEO 't IJs- en Koffie Huuske is opgeknapt

VIDEO ‘t IJs- en Koffie Huuske opgeknapt Yvonne Willemsen, eigenaresse van ‘t Pannekoekhuis in Borne zou in maart haar eigen ijssalon openen. De winkel is nog niet ingericht, maar aan de wand zijn al muurschilderingen te bewonderen. lees het hele verhaal op www.borneinbeeld.nl: bit.ly/39Te9H9

Geplaatst door RTV Borne / 1Twente Borne op Woensdag 8 april 2020

Camera en montage: Kim Nijenhuis
Interview: Pauline Idzerda
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *