VIDEO Stichting Goal verrast bewoners TMZ met muziekoptreden

De familie Gelen is dinsdag 26 mei met hun busje de weg op gegaan, om de mensen in het Dijkhuis een gezellige middag te bezorgen. Dit is de 2e keer dat ze optreden bij de zorginstelling. De vorige keer was een succes en ze wilden graag nog een keer langs komen. Suzan Gelen heeft veel hartverwarmende reacties gehad: “De één wordt emotioneel en andere bewoners zie je opvrolijken en gaan mee dansen op de muziek.”

De familie gaat samen meerdere TMZ-zorginstellingen af. Dit was hun 32e optreden. Normaal treden ze op met drie personen en is dochter Manon ook van de partij. Dit keer vormden ze een duo.

Stichting Goal houdt zich bezig met het verzorgen van activiteiten voor ouderen en mensen met een beperking. Vanwege Covid 19 kan dit niet doorgaan en om deze reden organiseren ze nu optredens voor zorginstellingen. Paul Gelen hoopt in de toekomst ook weer binnen te mogen optreden: “Dat vinden we natuurlijk het leukste om te doen, dichter bij de mensen zijn en samen tijd door te brengen en te genieten van elkaar.”

Interview en montage: Mohammad Alhwedi
Camera en tekst: Kim Nijenhuis
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente