VIDEO Ontmoetingstuin De Bonte KoeTussen het Dijkhuis en de rondweg ligt de geheel opgeknapte en uitgebreide ontmoetingstuin De Bonte Koe. Er was ruimte om het parkje uit te breiden en gemeente Borne gaf de mogelijkheid om een plan te ontwikkelen.

Van het een kwam het ander en zodoende werd het dierenparkje omgevormd tot een plek waar uiteindelijk jong en oud, beperkt en gezond, elkaar kunnen ontmoeten. Ook gaat het scholen de mogelijkheid bieden voor educatie en kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meewerken aan het onderhoud. Verder is de tuin voor iedereen die er plezier in heeft.

Niet alleen is het parkje groter, maar er werden onder meer ook meer bomen ingepland, er kwam een bijenstal met vijf bijenkorven en samen met de bewoners van ’t Dijkhuis werden planten uitgezocht en geplant.

VIDEO Ontmoetingstuin De Bonte Koe

VIDEO Ontmoetingstuin De Bonte KoeTussen het Dijkhuis en de rondweg ligt de geheel opgeknapte en uitgebreide ontmoetingstuin De Bonte Koe. Er was ruimte om het parkje uit te breiden en gemeente Borne gaf de mogelijkheid om een plan te ontwikkelen.Van het een kwam het ander en zodoende werd het dierenparkje omgevormd tot een plek waar uiteindelijk jong en oud, beperkt en gezond, elkaar kunnen ontmoeten. Ook gaat het scholen de mogelijkheid bieden voor educatie en kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meewerken aan het onderhoud. Verder is de tuin voor iedereen die er plezier in heeft.Niet alleen is het parkje groter, maar er werden onder meer ook meer bomen ingepland, er kwam een bijenstal met vijf bijenkorven en samen met de bewoners van 't Dijkhuis werden planten uitgezocht en geplant.Camera en montage: Mohammad AlhwediEen productie van RTV Borne, powered by 1 Twente.

Geplaatst door RTV Borne / 1Twente Borne op Zondag 5 april 2020

Camera en montage: Mohammad Alhwedi
Een productie van RTV Borne, powered by 1 Twente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *