VIDEO Janneke opent haar eigen tweedehands kinderkleding winkel

Op 24 september is de nieuwe zaak “Als nieuw kinderkleding” geopend. Dit is een tweedehands kinderkleding zaak aan de Grotestraat in Borne.

Janneke Heijne is moeder van 2 kinderen en weet als geen ander hoe het is wanneer de kinderen snel uit de kleding groeien. Ze vond het maar doodzonde om steeds maar weer gloednieuwe kleding te moeten kopen. Daarom is ze een tijdje terug zich gaan verdiepen in tweedehands kinderkleding. Helaas viel het online aanbod erg tegen en ze vond dat het anders kon. Zo is Als nieuw kinderkleding ontstaan.

De onderneemster heeft al een tijdje haar eigen website waar ze tweedehands kinderkleding op verkoopt. Ook kun je als bezoeker jouw eigen kinderkleding via de website inbrengen, die zij dan weer gaat verkopen.

Janneke merkte dat de klanten het soms fijn vinden om de kleding eerst te kunnen zien en om het ‘echte’ winkel gevoel te kunnen ervaren. Daarom heeft Janneke nu naast haar webshop ook een eigen winkel waar ze de kleding verkoopt. De zaak is van Janneke zelf, maar haar moeder staat altijd klaar om te helpen.

Als jij zelf bij Janneke kleding gaat inleveren overlegt ze samen met jou over de verkoopprijs. De uiteindelijke verkoopprijs krijg je al direct mee. De kleding hoeft dus niet eerst verkocht te worden.

Kijk voor meer informatie op de website www.alsnieuwkinderkleding.nl

Interview en montage: Jaimy Waanders
Camera en tekst: Kim Nijenhuis
Een productie van RTV Borne.