VIDEO Heemkundevereniging houdt vol, maar het plannen van de ledenavonden is lastig

De Heemkundevereniging is weer bezig met het organiseren van ledenavonden. Dit is wegens het coronavirus helaas wat lastiger, want hoe ga je zo’n avond organiseren als er een verbod is op samenscholing. Annemarie Haak is samen met het bestuur van de vereniging op zoek naar oplossingen om die avonden toch nog door te kunnen laten gaan.

De Heemkunde blijft natuurlijk niet stil zitten en is naast het zoeken van oplossingen, alweer druk bezig met hun volgende nummer van het periodiekblad Boorn en Boerschop.

Interview en montage: Kim Nijenhuis
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente.

VIDEO Het plannen van de ledenavonden is lastig

VIDEO Het plannen van de ledenavonden is lastigDe Heemkundevereniging is weer bezig met het organiseren van ledenavonden. Dit is wegens het coronavirus helaas wat lastiger, want hoe ga je zo’n avond organiseren als er een verbod is op samenscholing. Annemarie Haak is samen met het bestuur van de vereniging op zoek naar oplossingen om die avonden toch nog door te kunnen laten gaan.De Heemkunde blijft natuurlijk niet stil zitten en is naast het zoeken van oplossingen, alweer druk bezig met hun volgende nummer van het periodiekblad Boorn en Boerschop. Interview en montage: Kim NijenhuisEen productie van RTV Borne, powered by 1Twente.

Geplaatst door RTV Borne / 1Twente Borne op Maandag 20 april 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *