VIDEO Gezondheidswinkel De Kruiderij krijgt veel vragen over verbeteren gezondheid

Gezondheidswinkel De Kruiderij heeft drukke weken achter de rug. Eigenaresse Ethel Westenberg krijgt veel klanten met allerlei vragen. Ze merkt dat veel mensen tijdens de coronacrisis bezig zijn met hun gezondheid. “Klanten hebben veel vragen over hoe ze hun weerstand en immuunsysteem kunnen verbeteren.”

Eén van de adviezen die ze geeft is het gebruik van een hoge dosis vitamine D. “Mensen denken dat als ze naar buiten gaan ze voldoende vitamine D krijgen. Dat is niet zo. Vooral in deze tijd is het belangrijk dit goed op peil te houden. Verder kun je eventueel extra vitamine C gebruiken en producten waarin astragalus en vlierbes in verwerkt zijn.”

De Gezondheidswinkel De Kruiderij is alle werkdagen, behalve de koopavond geopend en voert een strikt deurbeleid.

VIDEO Gezondheidswinkel De Kruiderij krijgt veel vragen over verbeteren gezondheidGezondheidswinkel De Kruiderij heeft drukke weken achter de rug. Eigenaresse Ethel Westenberg krijgt veel klanten met allerlei vragen. Ze merkt dat veel mensen tijdens de coronacrisis bezig zijn met hun gezondheid. “Klanten hebben veel vragen over hoe ze hun weerstand en immuunsysteem kunnen verbeteren.” Eén van de adviezen die ze geeft is het gebruik van een hoge dosis vitamine D. “Mensen denken dat als ze naar buiten gaan ze voldoende vitamine D krijgen. Dat is niet zo. Vooral in deze tijd is het belangrijk dit goed op peil te houden. Verder kun je eventueel extra vitamine C gebruiken en producten waarin astragalus en vlierbes in verwerkt zijn.”De Gezondheidswinkel De Kruiderij is alle werkdagen, behalve de koopavond geopend en voert een strikt deurbeleid. Interview en Tekst: Pauline IdzerdaCamera en Montage: Mohammad AlhwediEen productie van RTV Borne, powerd by 1Twente

Geplaatst door RTV Borne / 1Twente Borne op Dinsdag 7 april 2020

Interview en Tekst: Pauline Idzerda
Camera en Montage: Mohammad Alhwedi
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *