VIDEO Frisse start voor Grand Cafe De Steeg

Mede-eigenaar van Grand Cafe De Steeg Jeroen Albers is blij verrast met het nieuws dat de deuren weer open mogen op 1 juni. Ook chefkok Timo Scholten kan niet wachten om de gasten te ontvangen. Normaal is het niet in het ‘nieuwe normaal’. “Het is nog even puzzelen hoe ze plexi glas kunnen plaatsen op het buitenterras en anderhalve meter afstand gaan hanteren tussen de tafels.”


Het personeel van ‘het steegje’ heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten: “We hebben eigenlijk een grote voorjaarsschoonmaakschoonmaak gehouden, maar dan verplicht”, vertelt Scholten. “Als we weer opengaan dan willen ook fris willen starten.” Albers sluit hierbij aan:”De bovenverdieping ondergaat op dit moment nog een mini-metamorfose en de meubels op het terras zijn ook vernieuwd.”


Het Grand café komt ook met een nieuwe menukaart: “In de winter gingen de deuren dicht en we openen nu met zomerse gerechten.” Zowel Albers en Scholten verheugen zich op de opening en het ontvangen en bedienen van de gasten: “Maar waar ik ook naar uitkijk is gewoon weer als collega’s onderling samen te werken”, aldus de uitbater.


Interview en Montage: Kim Nijenhuis
Tekst: Pauline Idzerda
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *