VIDEO De kerstbomenverkoop in Borne is gestart

Bij Kerstbomen Borne worden er al volop kerstbomen verkocht.

Martijn Holtslag en Nicole Olthof verkopen samen kerstbomen. Martijn is hier 10 jaar geleden mee begonnen op de kwekerij waar hij veel kerstproducten kweekt, maar ook andere dingen zoals coniferen en haagplanten.

De populairste kerstboom, die dus ook het meest wordt verkocht, is de Nordmann-spar kerstboom. Mensen kiezen nauwelijks nog voor de gewone ouderwetse kerstboom. Daarom hebben ze ook bij Kerstbomen Borne geen ouderwetse kerstbomen meer, alleen de hele kleine boompjes zijn nog van de klassieke soort. De kerstbomen zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van kleintjes van 1,25 meter tot de grootse die 7 meter is. Naast de kerstbomen verkoopt Kerstbomen Borne ook zelf gemaakte kerstbakjes en kleine kerstboompjes.

Martijn en Nicole hebben er elk jaar weer erg veel plezier in om de kerstbomen te verkopen. Ze staan 7 dagen in de week klaar om de bomen te verkopen aan de mensen. Met een gezellig praatje en een fijne sfeer verkopen ze de kerstbomen. Door de drukte redden ze het soms niet met z’n tweeen en dan helpt de vader van Nicole bij de verkoop. Van de kerstboom inpakken tot het thuis bezorgen, ze doen het allemaal.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Kerstbomen Borne.

Camera en montage: Kim Nijenhuis
Interview en tekst: Iris ten Hoopen
Een productie van RTV Borne