VIDEO Body, Mind Spirit Markt

Zaterdag 18 januari vond de jaarlijkse Body, Mind en Spirit markt weer plaats. De hele middag liepen bezoekers het Kulturhus binnen om zich te laten informeren over een grote variatie aan spirituele thema’s.

De Body Mind Spirit Markt gaf een podium aan een zeer uiteenlopend assortiment aan aanbieders op het gebied van energie, liefde, healing, bezinning en coaching. Op gezette tijden konden de bezoekers verschillende workshops volgen om een goed beeld te krijgen van het desbetreffende spirituele thema.

Bezoekers konden daarnaast ontspannende massages krijgen, via een medium contact leggen met een overledene, hun tenen (!) laten lezen of hun aura laten fotograferen. En als dat al niet bijzonder genoeg was, konden ze in een prutje koffiedik of in een bijenwas-schilderij meer over zichzelf te weten komen.

De Bornse Mirjam Skoreng gaf geïnteresseerden informatie over de meditatieve tekenmethode Zentangle en welke heilzame werking dit zen-tekenen kan hebben.

Kortom, het was een middag waarin mensen met een interesse voor spiritualiteit zich konden laten informeren, maar waar ze ook zelf konden beleven. Om vervolgens met een bijzondere ervaring rijker huiswaarts te keren.

Camera: Hans Dekker
Interview en Montage: Constance van Wolferen
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *