Uitbreiding TOGS-regeling: ook ondernemers in de non-food kunnen aanvragen doenExtra groepen ondernemers in de non-food-sector, zoals winkeliers kunnen vanaf vandaag ook gebruik maken van de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS). De TOGS is specifiek bedoeld voor bedrijven die rechtstreeks worden getroffen door kabinetsmaatregelen in de strijd tegen het coronavirus.

Het kabinet heeft bij de aankondiging van het Noodpakket voor banen en economie gezegd dat het pakket niet stilstaat. Er kunnen dus nog nieuwe wijzigingen komen.

Op het moment dat wij dit schrijven, is de nieuwe lijst nog niet gepubliceerd, maar wij geven alvast de link, zodat u zo snel mogelijk kunt checken of uw bedrijf onder de nieuwe groepen valt. De belofte is, dat de lijst nog vandaag aangevuld gaat worden, maar waarschijnlijk is dat pas laat op de avond.

Ondernemers die recht hebben op de TOGS-regeling, maar zien dat zij geregistreerd staan onder een andere zogenoemde SBI-code in het Handelsregister kunnen dit melden bij uitvoeringsorganisatie RVO.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *