Twickel college Borne alleen open voor examenleerlingen en opvangBesluit CvB: Carmelscholen vanaf maandag alleen open voor examenleerlingen en opvang

Alle Carmel scholen, inclusief het Twickel college in Borne, gaan dicht. Op zondagmiddag 15 maart is aan alle Carmelmedewerkers onderstaande brief verzonden:

Beste Carmelmedewerker,

Wij maken ons grote zorgen. Over elkaars gezondheid, die van onze leerlingen, en natuurlijk in het algemeen over wat ons te wachten staat. We horen en voelen dat dezelfde zorgen er bij jullie óók zijn. Tot nu toe moeten de scholen waar mogelijk open blijven en onderwijs verzorgen, en vervullen we daarmee ook een belangrijke opvangfunctie. We proberen uit alle macht te doen wat we kunnen, maar ook wij kunnen het onmogelijke niet mogelijk maken.

En daarom voelen we ons steeds meer ongemakkelijk bij de situatie die is ontstaan: aan de ene kant de officiële adviezen van het RIVM en het sterke beroep van het kabinet om open te blijven. En in die context de zorg voor de kwaliteit van ons onderwijs en de voorbereidingen op de examens.
Aan de andere kant zijn er steeds meer andere geluiden van andere experts en we zien de ontwikkelingen in de landen om ons heen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *