TMZ vraagt kinderen om het leven van ouderen te kleurenKinderen kleuren het leven van ouderen. Onder dit motto vraagt zorgorganisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) aan kinderen en andere geïnteresseerden om een voorgedrukte kleurplaat te kleuren en deze in te sturen. Medewerkers van TMZ verspreiden de kleurrijke kunstwerkjes vervolgens aan bewoners van de verschillende locaties en aan ouderen die gebruik maken van de wijkzorg van TMZ.

“Op deze manier willen wij onze bewoners en cliënten een hart onder de riem steken”, zegt initiatiefnemer Lisette Gort, wijkverpleegkundige bij TMZ. “Het coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor hun dagelijks leven. Activiteiten zijn bijvoorbeeld drastisch verminderd, de bezoekregeling is beperkt, zowel de cliënten in de wijk als op de locaties zien minder mensen en zijn meer op zichzelf aangewezen. Hoe hartverwarmend is het dan als zij onverwacht een mooie kleurplaat ontvangen, waarmee wordt laten zien dat er aan onze ouderen wordt gedacht. Dat de buitenwereld ze niet vergeet. Het is bovendien niet zomaar een kleurplaat, maar een tekening die de wereld van de zorg verbeeldt.”

De kleurplaat is gratis te downloaden en af te drukken via www.triviummeulenbeltzorg.nl/downloads. De kleurplaat kan per post worden verstuurd naar onderstaand adres.

Afdeling PR & Communicatie
’t Dijkhuis 1
7622 GM Borne

TriviumMeulenbeltZorg
Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2300 medewerkers en 1600 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk. Cliënten en naasten waarderen deze persoonlijke zorg in 2019 met een 9.1, daarmee behoort TMZ tot de top tien beste verpleeghuisorganisaties in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *