Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021

De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal openluchttheaters in Oost-Nederland. Maar gezien alle restricties tegen de verspreiding van het coronavirus is het onmogelijk om de plannen door te laten gaan.

Daarom heeft de nukkige cabaretier, in samenspraak met de theaters, besloten om zijn zomerfeestje een jaar op te schuiven en viert Helligen Hendrik in 2021 zijn 13,5 jarig theaterjubileum.

Omdat de dokter tegen hem gezegd heeft dat buitenlucht gezond is, trekt het ‘circus’ Helligen Hendrik nu in de zomer van 2021 langs openluchttheaters in Markelo, Nijverdal, Eibergen, Winterswijk en Hertme. Het koperen huwelijk wordt gevierd met een knotsgekke voorstelling waarbij, naast nieuwe sketches, ook een aantal succesvolle scènes uit het verleden zal herrijzen. Ook Hendrik’s kompaan ‘Schoffel-Getje’ is weer nadrukkelijk van de partij.

De nieuwe, definitieve data voor de voorstellingen worden binnenkort bekendgemaakt op www.helligenhendrik.nl en de websites van de Openluchttheaters. De kaarten die al gekocht zijn blijven vanzelfsprekend geldig. Hendrik zelf over de situatie: “Zwoar klootn. Mar net as Bennie Jolink kom ok ik altied weer terug. O’j ut noe leuk veendt of niet”.

Foto: Stefan Schipper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *