Selina start nagelstudio bij kapper Olaf

Selina de Séra heeft altijd al de wens gehad om een eigen bedrijf te beginnen. Onlangs opende ze haar eigen nagelstudio bij Olaf’s Hairdesign. Achter in het pand aan de Stationstraat 58 heeft zij een sfeervol ingerichte studio gemaakt waar zowel vrouwen als mannen welkom zijn. Klanten krijgen maar liefst 20% korting op hun eerste afspraak. Selina voldoet aan de RIVM-maatregelen. Zij zelf draagt een mondkapje. Desgewenst kan de bezoeker er ook een krijgen.

De 25-jarige Selina begon drie jaar geleden als stagiaire in het kappersvak bij Olaf. Selina studeerde daarna verder en behaalde diverse certificaten als nagelstyliste. In de studio is een comfortabele ligstoel geplaatst waar de behandeling voor de wenkbrauwen en wimpers kan plaats vinden. “Ik vind het fantastisch om met mensen te werken en het is dankbaar werk. Dat motiveert mij ook om bij te blijven in het vak, waarvoor ik ook aanvullende cursussen zal volgen. Kwaliteit staat bij mij bovenaan, ik neem ook de tijd voor de klant en ik ben perfectionistisch ingesteld”, aldus de jonge onderneemster.

Mannelijke klanten

Er zijn drie mogelijkheden om de nagels nog mooier te maken. In studio 58 wordt gewerkt met acryl, gel en/of gellak. Het aanbrengen van een nieuwe set nagels duurt ongeveer twee uur. Na verloop van tijd kan de uitgroei van de nagel worden bijgewerkt en opgevuld. Selina voorziet ook mannen van nagels, manicure. Ze heeft echter niets met voetnagels. Het maken van een afspraak is wel noodzakelijk voor een behandeling. De nieuwe start-up geeft haar veel energie. “Wat is er nog mooier dan om van je hobby je werk te maken en als je dan ook nog een complimentje krijgt voor het resultaat dan word ik daar meer dan blij van”, zo sluit Selina af. WA

tekst en foto met dank aan de week van borne