Protestantse kerk vraagt: “Helpt u weer mee?”

Een leuk dagje uit in de zomervakantie; wie wil dat niet? Maar voor sommige kinderen is dat helaas niet weggelegd. Ze groeien op in gezinnen waar geen geld is voor dit soort extraatjes. Voor deze kinderen wil de Werkgroep Vakantie en Vrije Tijd van de Protestantse Kerk Borne graag iets betekenen.

Al enkele jaren hebben we als Werkgroep veel kinderen en hun ouders blij kunnen maken. Dat was te danken aan de spontane medewerking van veel Bornenaren. Dankzij kortingsbonnen en vrijkaartjes voor attractieparken, maar ook caravans en zomerhuisjes die ter beschikking werden gesteld, konden veel gezinnen iets leuks ondernemen. Ook dit jaar doen we daarom weer een beroep op u.

Kaartjes en kortingsbonnen: Als u vrijkaartjes of kortingskaarten hebt voor bijvoorbeeld attractieparken, voorstellingen of dierentuinen en u maakt er zelf geen gebruik van, dan kunt u die kaartjes aan ons beschikbaar stellen. Het gaat om aanbiedingen die in de zomer geldig zijn. Wij zoeken dan een match met een gezin dat juist een wens heeft in die richting. U hoeft dus zelf niet mee en u hoeft verder niets te doen. U hoeft ons alleen te melden wat u in de aanbieding hebt. Ook treinkaartjes of andere vervoersmogelijkheden zijn welkom.

Deponeer deze in de groene brievenbus bij de pastorie Stationsstraat 1a Borne.