Patricia Paay opent Bornse beautysalon Heavenly Hands

Voor Chatelaine de Jager gaat een droom in vervulling.

Met het doorknippen van een lint opende Patricia Paay de beautysalon Heavenly Hands. Ze feliciteerde Chatelaine de Jager met haar nieuwe salon. Na de opening betraden genodigden en belangstellenden het pand aan de Stationstraat 64. In het pand van ruim 200m2 staan verschillende behandelstoelen en desks, allemaal ruim van elkaar gescheiden. Patricia Paay had als eerste een behandeling van haar nagels ondergaan en was bijzonder tevreden over het resultaat. “Het is een stukje vakwerk hier hoor. Ik had coronanagels en daarvan is nu niets meer te zien”, zo gaf ze lachend aan.

Vijf weken lang is er met een team specialisten hard gewerkt om van het pand een beautysalon te maken. Eigenaresse Chatelaine (25) deed een aantal ideeën op in Amerika. Zelf is ze al enkele jaren actief met een nagelstudio. Deze was gevestigd bij haar thuis. In het nieuwe pand is het mogelijk om allerlei schoonheidsbehandelingen te ondergaan. Deze zullen door zelfstandige specialisten worden uitgevoerd die ook hun plek hebben in de salon. Naast de nagelstudio kan men er terecht voor lichaamsmassage, gezichtsbehandeling en wimpers verven. Op de website www.heavenlyhands.nl kan men een afspraak inplannen.

Ook opleidingen en een groothandel

Voor Chatelaine de Jager gaat er een droom in vervulling. Naast de beautysalon verzorgt ze ook opleidingen in het vak. Er is een ruime keuze uit te volgen workshops. Zij heeft ook de exclusieve rechten verworven om producten van het Engelse merk Giltterbels te gebruiken en te gaan verkopen. Dat zorgt voor een derde tak aan de winkel, namelijk de groothandel. WA

tekst en foto met dank aan de week van borne