Ondersteuning in crisistijd

Wijkracht biedt ondersteuning aan inwoners van Borne. Ook in deze crisistijd is Wijkracht er voor inwoners die vragen hebben of zich zorgen maken. In onderstaand artikel een overzicht van de ondersteuning die wij bieden en waar wij graag aandacht voor willen in uw medium. Voor inwoners is het goed te weten waar ze terecht kunnen met vragen en zorgen. Als netwerkorganisatie hebben we veel contacten met andere organisaties en verenigingen. Wij weten mensen daardoor vaak snel en goed te ondersteunen.

Ondersteuning in crisistijd

Even met iemand praten, je zorgen delen of die vraag stellen over dat formulier dat ingevuld moet worden; de professionals van Wijkracht zijn ook in deze tijd van crisis bereikbaar om inwoners van Borne te ondersteunen. Uiteraard van afstand. Maar ook telefonisch en per mail kunnen de medewerkers van Wijkracht inwoners een luisterend oor bieden, advies geven en helpen bij het invullen van formulieren of het begrijpen van brieven.

Thuisbelmaatjes
Met de thuisbelmaatjes kunnen de oudere inwoners regelmatig telefonisch contact houden met een vrijwilliger. Het gesprek kan en mag over van alles gaan. Wilt u af en toe door iemand gebeld worden? U kunt zich aanmelden door te bellen naar Wijkracht Borne 088 945 57 22.

Geld- en formulierenspreekuur
Het geld- en formulierenspreekuur blijft ook actief. In plaats van naar het Kulturhus te gaan, kunnen inwoners bellen (088 945 57 22), een mail sturen (poot@wijkrachtborne.nl) of het formulier op de websiteinvullen. Door te (video)bellen en mailen helpen de medewerkers inwoners die financiële vragen hebben of hulp willen bij het begrijpen van brieven of het invullen van formulieren.

Heeft u vragen, maakt u zich zorgen, heeft u last van stress of spanningen, voelt u zich verdrietig of maakt u zich zorgen over iemand in uw omgeving en wilt u ondersteuning, neem contact op met Wijkracht Borne. De medewerkers zitten voor u klaar en helpen u op weg. Ook wanneer Wijkracht u niet direct zelf kan helpen, weten zij wel bij wie u het beste terecht kunt. Wijkracht heeft een groot netwerk en werkt met verschillende organisaties samen om inwoners van Borne op de best mogelijke manier te ondersteunen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *