NEO is maar wat trots op Wout Weghorst

Een metershoge foto van Wout siert het vernieuwde clubhuis.

Voetbalclub NEO heeft de laatste tijd forse aanpassingen gedaan. Zo werden op de daken van het kleedkamercomplex 150 zonnepanelen geplaatst en werd er een speciale overkapping gerealiseerd om de sporttassen, die voorheen in de hal lagen, op te bergen. De totale verlichting op de velden, in het clubhuis en kleedkamercomplex werd vervangen door energiezuinige LED-armaturen. De forse aanpassingen zijn deels door de club zelf bekostigd, maar de transfers van Wout Weghorst hebben hier zeker toe bijgedragen. Dankzij de opleidings– en solidariteitsvergoedingen die NEO mocht ontvangen door deze transfers, toch enkele tonnen, zijn zij in staat gesteld deze aanpassingen te realiseren.

Een metershoge foto van Wout Weghorst siert sinds kort de wand van het vernieuwde clubhuis van RKSV NEO. De in Borne geboren profvoetballer begon zijn loopbaan NEO. Hij speelt momenteel bij Wolfsburg en schijnt zelfs in de belangstelling te staan van Engelse topclub Arsenal.

Maar ook zonder dat financiële aspect blijft Wout Weghorst een zeer geliefd oud-lid, stelt oud-voorzitter Harrie Besselink. „Hij is een voorbeeld voor de jeugd. Zijn onuitputtelijke enthousiasme, doorzettingsvermogen en discipline maken duidelijk dat hard werken kan leiden tot heel veel mogelijkheden.”

tekst en foto met dank aan de bornse courant