Mijlpaal bouw Carintreggeland Huis Het Woolde in Hengelo

Ondanks de bizarre situatie door het coronavirus loopt de bouw goed op schema.

De bouwwerkzaamheden van Carintreggeland Huis Het Woolde hebben een nieuwe mijlpaal bereikt. Op donderdag 10 september is het hoogste punt bereikt van gebouw II. Door de genomen coronamaatregelen werd dit bijzondere moment klein en op 1,5 meter afstand gevierd met medewerkers van bouwpartijen De Groot Installatiegroep, Kormelink, Alferink en Heidi de Bruijn namens Carintreggeland. Vier vlaggen zijn in top gehesen om dit ijkpunt feestelijk te markeren.

Bestuurder Heidi de Bruijn: “Ik volg de ontwikkeling van de bouw natuurlijk met grote interesse. Ondanks de bizarre situatie door het coronavirus loopt de bouw goed op schema. De samenwerking tussen de partijen verloopt erg prettig, dat is fijn. Het eerste gebouw wordt inmiddels alweer een jaar bewoond door 36 mensen, verdeeld over zes groepen. We zijn blij dat we vanuit de bewoners zoveel positieve geluiden horen. Ook medewerkers zijn erg tevreden. Het is er fijn wonen en fijn werken! En dat geeft een vertrouwd gevoel richting de oplevering van het tweede gebouw in 2021”.

Op de foto, van links naar rechts: Jesper Schoenmaker namens De Groot Installatiegroep, Robert ten Elsen namens Kormelink, René Nijboer namens Alferink en Heidi de Bruijn namens Carintreggeland.
Foto: Arjan Reef