VIDEO Metropool verzorgt optredens voor singer-songwriters in coronatijd

Elaine Dorlen (19) uit Enschede mocht de spits afbijten met een eerste optreden als singer songwriter. Afgelopen week gaf ze een optreden in de tuin van TMZ Het Dijkhuis. Met haar gitaar zong ze de sterren van de hemel. Het initiatief sloeg aan en veel mensen keken naar haar optreden. Dorlen: ” Ik zal veel mensen achter de ramen naar me zwaaien. Het was heel leuk om te doen. Normaal zit ik thuis en nu kan ik toch nog met mijn muziek mensen bereiken. Ik hoop dat er nog meer optredens volgen”, aldus de Enschedese.

Camera: Mohammad Alhwedi
Interview: Kim Nijenhuis
Montage: Mohammad Alhwedi

Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *