Makelaar Saskia Vreeman maakt doorstart

Saskia Vreeman Makelaar 4You heeft afgelopen week in afgeslankte vorm een doorstart gemaakt. De Bornse onderneemster gaat verder als ZZP’er en legt zich voortaan toe op taxaties en het aankopen van woningen en de begeleiding daarvan.

Saskia Vreeman vroeg in mei zelf het faillissement van haar bedrijf aan, omdat mede door de coronacrisis de inkomsten niet meer opwogen tegen de kosten. Tot voor kort had ze drie werkneemsters in dienst, van wie er twee ondertussen nieuw emplooi hebben gevonden en de derde uitzicht heeft op een andere werkkring.

“Daar ben ik blij mee, na ook voor hen weken van stress en onzekerheid. Hoewel het ook voor mijn medewerksters een erg moeilijke tijd was, hebben we samen hard gewerkt om de belangen van onze klanten zo goed mogelijk te blijven behartigen. En hoewel de afwikkeling van het faillissement nog niet volledig is afgerond, mag ik van de curator werken aan een nieuwe toekomst. Vanaf nu kan ik weer vooruit kijken en ga ik op een aangepaste werkwijze, maar optimistisch verder.”

Saskia Vreeman verricht haar werkzaamheden deels vanuit haar bestaande kantoor aan de Aanslagsweg 22 en deels vanuit huis. Na de zomer hoopt ze met een nieuw concept haar doorstart kracht bij te zetten. 

Bezoekers zijn op vaste tijden van harte welkom in het kantoor van Saskia Vreeman Makelaar 4You. 
Ze kunnen er op werkdagen terecht van 10.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.