Maatregelen Coronavirus HH. Jacobus & Johannes Parochie


Gelet op de maatregelen die op 12 maart 2020 door de overheid bekend zijn gemaakt, hebben de drie parochiebesturen in Borne gezamenlijk besloten om per direct alle vieringen in het weekend en door de week tot 1 april in de parochies Heilige Geest, Jacobus en Johannes en De Goede Herder af te gelasten. Dit betreft alle vieringen die in de kerken van deze parochies worden gehouden, dus ook de vieringen die door andere geloofsgenootschappen in onze kerken plaatsvinden. Tevens gaan ook de vieringen in de zorgcentra niet door.

Vormselvieringen en presentatievieringen voor communicanten worden ook afgelast. Dopen en uitvaarten vinden plaats in kleine kring en worden sober gehouden, met in achtneming van fysieke afstand tussen de gelovigen. Alle andere samenkomsten, zoals koorrepetities, catechetische- en diaconale bijeenkomsten worden ook afgelast.

Met dit besluit nemen drie parochiebesturen en het pastorale team van de samenwerkende parochies hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zij wijzen u op de mogelijkheid om thuis op zondag de Eucharistieviering op televisie te volgen via KRO / NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *