Maatregelen Bibliotheek Borne rondom coronavirusVanwege het corona-virus heeft de bibliotheek Borne een aantal maatregelen genomen.

De Bibliotheek blijft open
De dienstverlening verloopt zoveel mogelijk via zelfservice om het aantal contactmomenten te beperken. Bovendien vraagt de Bibliotheek mensen die verkouden zijn, hoesten of koorts hebben nadrukkelijk niet naar de Bibliotheek te komen. Met deze maatregelen volgt de Bibliotheek het advies van het RIVM en de overheid.

Uitlening
Mocht je niet in staat zijn om een bezoek aan de bibliotheek te brengen? De uitleentermijnen worden automatisch verlengd tot 15 april. Mocht het nodig zijn dan zal deze termijn worden verlengd.

Betalingen
Tot aan het einde van deze maand of zolang het advies van de Overheid en het RIVM aangeeft zal de Bibliotheek geen contant geld in ontvangst nemen. Je kunt wel met je pinpas betalen bij de balie van de receptie/ VVV in het Kulturhus.

Activiteiten
Het Taalcafé op 18 maart en 25 maart gaat niet door. De rest van de activiteiten gaat voorlopig door. Houd de agenda op de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Vragen
Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via info@bibliotheekdinkelland.nl
Bij gewijzigde situatie word je zo snel mogelijk geïnformeerd via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *