Lieke van der Linden, keepster handbalacademie naar Borhave

De selectie van Borhave uit Borne zal komend seizoen uitgebreid worden met Lieke van de Linden, een zeer talentvolle jonge doelverdediger die deel uitmaakt van de handbalacademie. Lieke volgt momenteel op Saxion in Deventer de studie Integrale Veiligheidskunde en hoopt in het komend studiejaar haar propedeuse te behalen.
Lieke stelt zichzelf in de volgende tekst voor.:

“Hi, Ik ben Lieke van der Linden en ik ben 18 jaar. Ik woon en train doordeweeks op Papendal en in het weekend woon ik bij mijn ouders, broertje en zus in Cothen. Ook zit ik bij de Oranje U20 selectie. Door de Corona-crisis is ons WK uitgesteld naar december en ik hoop dat ik me hiervoor kan selecteren! Vorig seizoen speelde ik voor Voorwaarts waar ik me goed heb kunnen ontwikkelen, maar omdat Voorwaarts uit de eredivisie gaat moest ik de club verlaten. Ik heb heel veel zin om volgend seizoen te spelen voor Borhave. Ik ken de meiden nog niet zo goed, maar het lijkt me een super leuk team! Ik hoop me verder te kunnen ontwikkelen bij Borhave om in de toekomst de stap naar het buitenland te kunnen maken. Ik kijk er naar uit dat we snel weer kunnen handballen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *