Kringloopwinkel Borne stelt opening nieuwe pand uit


We zijn voorlopig gesloten, zo meldt de Kringloopwinkel. Directeur Fred van de Pol nam maandag 16 maart het drastische besluit om de opening van het nieuwe pand waarin zijn kringloopwinkel gehuisvest is en waar in de afgelopen maanden keihard gewerkt werd door alle medewerkers, uit te stellen tot nader order.

Het coronavirus leidt er toe dat wij de winkel helaas niet kunnen openen op 19 maart. We krijgen goederen binnen waarvan wij de herkomst niet weten. Deze kunnen besmet zijn zonder dat wij of de brenger dat weten. Het risico is daardoor te groot.

De kringloopwinkel wil zo snel mogelijk laten weten wanneer zij wel open gaat.

De openingsdatum was al op de ramen geplakt, de verkoopruimte al voor een groot deel ingericht en het leek allemaal goed te komen. Recente informatie van onze overheid over het Coronavirus leert ons allemaal uiterst voorzichtig te zijn en contacten zoveel mogelijk te vermijden.

Daardoor ziet het bestuur van kringloopbedrijf Borne zich genoodzaakt de opening van de nieuwe locatie aan de Ambachtstraat tot nader order uit te stellen. U weet hoe het werkt: wij zijn afhankelijk van goederen, die bij ons binnenkomen. De herkomst ervan kennen wij niet, zodat niet valt uit te sluiten dat er besmetting aanwezig is. Dit houdt een risico in, dat wij niet kunnen en willen dragen: uw en onze gezondheid is in het geding en daar kunnen we niet voorzichtig genoeg mee zijn. Daarom zijn de kledingcontainers gesloten en verzoeken wij u geen zakken ernaast te plaatsen. Inbreng van goederen is daarom helaas ook niet mogelijk, tevens kunnen wij niets ophalen. Het is een moeilijke beslissing geweest die tot teleurstelling leidt, wij vragen echter om uw begrip hiervoor. Zodra het verantwoord lijkt gaan wij open; wij zullen zo spoedig mogelijk berichten omtrent de datum om u dan van harte welkom te heten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *