Kennismakingsactie bij Rugbyclub Dragons

Tot en met 23 september kunnen kinderen en volwassenen gratis meetrainen bij Rugbyclub Dragons.

Rugbyclub Dragons trapt het nieuwe seizoen af met een kennismakingsactie. Wie benieuwd is naar de rugbysport kan van woensdag 2 tot en met woensdag 23 september gratis meetrainen. De trainingen – op woensdag- en vrijdagavond – zijn voor alle leeftijden en elk conditieniveau.

De animo voor de rugbysport neemt de laatste jaren flink toe. Het is dan ook een sport voor écht iedereen: groot of klein, breed of smal, beresterk of juist supersnel. Op het sportpark aan de Pruisische Veldweg in Hengelo trainen kinderen van 6 tot 16 jaar op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur. Volwassenen trainen er op woensdag en vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Speciale kleren en schoenen zijn voor de introductietrainingen niet nodig. Iedereen krijgt een beschermingsbitje, dat ter plekke op maat wordt gemaakt. Kinderen (en hun klasgenoten of vrienden/vriendinnen) die willen meetrainen kunnen zich aanmelden via jeugd@rugbyclubdragons.nl. Volwassenen (en hun vrienden of collega’s) die willen meetrainen kunnen mailen naar info@rugbyclubdragons.nl.

Meer informatie: www.rugbyclubdragons.nl.

Tot en met woensdag 23 september kunnen kinderen (op woensdag) en volwassenen (op woensdag en vrijdag) gratis meetrainen bij Rugbyclub Dragons.

Foto: Joost Collet