Introductie vriendenpakketten Bussemakerhuis

Een van de kerntaken van musea is het presenteren van de collectie. Nu dat voorlopig niet mogelijk is in het museum, deelt het Bussemakerhuis enkele malen per week via Facebook en Instagram objecten uit de huidige tentoonstelling.

Uiteraard hopen we dat we binnenkort ons prachtige Bussemakerhuis weer veilig open kunnen stellen voor publiek. Ondertussen werken we door aan het beheer van onze collectie, de conservatie van ons huis en de voorbereidingen van onze nieuwe exposities.

Met de steun van vrienden kunnen wij dit unieke museum over de ontstaansgeschiedenis van de Twentse textielindustrie behouden en verder ontwikkelen voor een volgende generatie.

Met het lanceren van onze nieuwe website, introduceren wij ook onze nieuwe vriendenpakketten.

Voor slechts € 25,- per jaar heb je onbeperkt toegang tot het museum, de tuin, alle tentoonstellingen en ontvang je 2x per jaar onze nieuwsbrief.
En als verrassing ontvang je van ons een leuk Welkomstpakket bij je eerste bezoek.

Voor € 50,- per jaar mag je daarnaast bij jouw bezoek een gratis introducé meenemen, ontvang je exclusieve uitnodigingen voor onze nieuwe tentoonstellingen (3x per jaar) en ben je van harte welkom op onze jaarlijkse speciale vriendenbijeenkomst.

En omdat Museum Bussemakerhuis een ANBI status heeft (Algemeen Nut Beogende Instelling) kun je je gift helemaal aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting.

Vriend worden van het Bussemakerhuis kan nu heel eenvoudig via het aanmeldformulier op onze website:

https://www.museumbussemakerhuis.nl/vriend-worden/

Ook vind je hier meer informatie over wat je moet doen om je gift af te kunnen trekken van de aangifte inkomstenbelasting.

Het zou fantastisch zijn als je ons nu al als vriend zou willen steunen.
Wij hopen je bij heropening van het Bussemakerhuis persoonlijk te mogen verwelkomen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *