In april record aantal vrijwilligersvacatures Borne bekeken

De coronacrisis heeft invloed op het vrijwilligerswerk. In de maand april is een record aantal vacatures van vrijwilligerswerk Borne bekeken.

Bureau Vrijwilligerswerk Borne heeft een interactieve website waar stichtingen en verenigingen hun vrijwilligersvacatures aanbieden. Maar liefst 51 vrijwilligersvacatures zijn op dit moment in te zien op de website www.vrijwilligerswerkborne.nl

We weten dat Bornenaren elkaar heel graag helpen en ondersteunen, maar we hadden niet verwacht dat er in de maand april een nieuw record zou worden gevestigd: maar liefst 752 vrijwilligersvacatures zijn opengeklikt en gelezen door vele diverse mensen. Nog nooit zijn er in één maand zoveel vacatures bekeken!

Bureau Vrijwilligerswerk Borne zorgt er op deze manier voor dat organisaties en vrijwilligers elkaar vinden. Het heeft dus zeker zin voor verenigingen en stichtingen om een account aan te maken en vrijwilligersvacatures te plaatsen.
Voor particuliere hulpvragen verwijzen we graag naar de FaceBook-pagina coronahulpborne, waar mensen spontaan hun hulp aanbieden in deze coronatijd.

Kijk voor meer informatie op de website van Bureau Vrijwilligerswerk Borne (www.vrijwilligerswerkborne.nl) of neem contact op met Henriëtte van den Kieboom van Bureau Vrijwilligerswerk Borne via 06-39104439 of bvb@kulturhusborne.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *