Herstart Muziekcafé Borne op 19 september

Muziekcafé Borne herstart op 19 september met de band Powerfactory.

Er is voor het komende seizoen een interessant en afwisselend programma samengesteld. Muziek om naar te luisteren, mee te zingen, op te dansen. Elke maand weer, soms 2 x per maand, soms 2 bands op 1 avond of middag.

De belangrijkste ingrediënten van het Muziekcafé zijn muziekbeleving, gratis toegang, vrije in- en uitloop en gezelligheid. Met name dat laatste kan in de huidige situatie niet meer zo goed tot zijn recht komen. Iedereen 1,5 meter uit elkaar, verplicht zitten, staan mag niet, meezingen mag niet, dansen mag niet.

Ook niet meer spontaan naar het Kulturhus gaan: je moet i.v.m. de registratie-eisen van tevoren plaats reserveren. Gelukkig wel nog steeds gratis.

Ondanks dat is wat er overblijft is nog steeds zeker de moeite van het komen waard en beter dan niets.

Bands staan te popelen om hun muziek weer voor publiek te mogen spelen. Muziekliefhebbers zijn de livestreams, gratis of betaald, meer dan zat.

De muziekbeleving mag dan, voorlopig althans, wat minder zijn, de aandacht voor de muziek en de prestaties van de bands komen nu misschien nog wel beter tot hun recht.

Natuurlijk hopen we dat in de loop van het seizoen de maatregelen verder worden versoepeld en we weer teruggaan naar het echte normaal. Voor nu moeten we maar accepteren wat het is en daar zoveel mogelijk van genieten.

We gaan beginnen!