Borne in Beeld 2020 week 9

De eerste handbalwedstrijd van de kampioenspoule zit er op. Borhave heeft goed gespeeld, maar helaas was VZV iets te sterk.

Wethouder Kotteman gaat in het gesprek in op het nieuws dat er aanpassingen nodig zijn aan het huidige gemeentehuis. Het inmiddels 30 jaar oude gebouw voldoet niet meer aan alle huidige eisen. Vandaar dat er op tal van gebieden aanpassingen nodig zijn.

De uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen in Borne werkt nauw samen met Hengelo en Haaksbergen. De activiteiten zijn erop gericht mensen in de bijstand te activeren om weer te participeren in de samenleving. Er is een evaluatieonderzoek uitgevoerd en Wethouder Kotteman vertelt over de resultaten van dit onderzoek.

Wethouder Martin Velten vertelt hoe Borne omgaat met de dreiging van het Corona virus.

Het Dijkhuis hield een open huis om met trots de nieuwe huiskamers van het woonzorgcomplex te presenteren, die het afgelopen jaar ingrijpend verbouwd zijn.

2021 is de start van het textielfestival in Twente. Museum het Bussemakerhuis doet hier natuurlijk ook aan mee. Liesbeth Hassink van het museum vertelt ons over hetgeen we kunnen verwachten.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Borne zien, volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Borne in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *