Gratis sportweken bij Borne Beweegt!

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat het leven voor jongeren weer regelmaat krijgt. Als aanvulling op die educatieve regelmaat wil Borne Beweegt de jongeren na schooltijd op sportief vlak wat leuks aanbieden.

Hoe & wat? Borne Beweegt maakt in de maand september de trainingen
gratis toegankelijk voor alle jongeren in de leeftijd van 10 tot 16 jaar!
Bij de trainingen van Borne Beweegt wordt er fanatiek gewerkt aan het uithoudingsvermogen en de spierkracht, maar ook coördinatie, snelheid en lenigheid komen regelmatig aan bod.

Kortom: bij Borne Beweegt word jij een betere atleet! De trainingen worden verzorgd door ervaren personal trainers die op een enthousiaste, creatieve en deskundige manier invulling geven aan de trainingen. De hele maand september kan er gratis deelgenomen worden op de maandagen van 16.00 tot 17.00 uur of van 17.15 tot 18.15 uur en op de dinsdagen van 17.30 tot 18.30 uur.


Wil jouw zoon/dochter graag, eventueel met vrienden/vriendinnen, deelnemen aan deze stoere trainingen? Meld hem/haar dan aan door de naam, leeftijd, telefoonnummer en de gewenste dag te sturen naar een van de volgende kanalen. Mail: bornebeweegt@outlook.com | Contactformulier:
www.bornebeweegt.nl/contact | Telefoon: 06-28183749 (Ivar Hoekema).