Gratis judolessen voor de jeugd in augustus

Judo Promotion Twente sluit bizar seizoen af.

Net als andere sportclubs heeft ook Judo Promotion Twente een bizarre tijd achter de rug.

Half maart komt vanuit alle gemeenten de mededeling, dat de sporthallen en gymlokalen tot nader orde niet meer worden gebruikt. Hiermee komt voor Judo Promotion Twente, evenals voor alle sportverenigingen, een abrupt einde aan de (judo)lessen.

Na 6 weken, waarin heel Nederland door het Coronavirus wordt lamgelegd, komt voorzichtig het leven weer op gang. Met behulp van de gemeenten Almelo, Borne en Hengelo, het Twentebad en Korfbalvereniging AKC kan in aangepaste vorm weer worden lesgegeven. In de buitenlucht, dat wel.

Met Bootcamps en circuittrainingen volgens het ASM-model (Athletic Skills Model) kan een groot deel van de leden tot en met 18 jaar weer in beweging worden gebracht. Tot en met 12 jaar wordt, eerst onder de overkapping van het Twentebad en later in de schaduw van de bomen bij het Twentebad, ook echt judoles gegeven. Zonder als leraar lichaamscontact te mogen maken blijft het beperkt. In een later stadium mag ook de -18 weer de mat op, per 1 juli gevolgd door de 18+. Te laat voor judo, omdat dan het vakantierooster van de gymlokalen weer ingaat.

Om de trainingsachterstand weg te werken, wordt 2 weken eerder met judo gestart, te weten in de week van 3 augustus. Iedere woensdag en vrijdag kan er worden getraind.
De locatie en tijden worden via de website www.judopromotion.nl bekend gemaakt.

Maand augustus gratis kennismakingslessen

Lijkt judo jou ook leuk? Gedurende de maand augustus mag iedereen gratis komen kennismaken. Aanmelden via trainers@judopromotion.nl.

In verband met het coronavirus is aanmelden noodzakelijk.
Bestuur en trainers van Judopromotion Twente wensen iedereen een hele fijne vakantie.