Duurzaam Thuis TwenteTwentse huiseigenaren kunnen weer terecht bij een wooncoach.

Vanwege de coronamaatregelen was het de afgelopen periode voor de wooncoaches van Duurzaam Thuis Twente niet mogelijk huisbezoeken af te leggen. Per 1 juni is er gelukkig een aantal versoepelingen. En dus kunnen Twentse huiseigenaren voor het verduurzamen van hun woning weer terecht bij een wooncoach voor gratis en deskundig advies aan huis. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

In elke Twentse gemeente zijn wooncoaches actief. Dat zijn goed opgeleide ervaringsdeskundigen met kennis op het gebied van wonen, techniek en duurzaamheid. Ze komen op verzoek van huiseigenaren kosteloos op bezoek om te luisteren naar woningvragen en mee te denken in oplossingen. Bijvoorbeeld over vragen op het gebied van wooncomfort, energie besparen of opwekken en gasloos wonen.

Meer informatie
Liever nog geen bezoek aan huis? Maak dan een belafspraak of kijk op de website Naast informatie over duurzame maatregelen en subsidiemogelijkheden, kunnen bezoekers op de site een energiecheck of quickscan doen. Met de resultaten daarvan kunnen huiseigenaren zelf aan de slag. Bel 088 – 185 01 30 voor een afspraak met een wooncoach, voor een (beeld)belgesprek of een huisbezoek.