Drie dagen lang staat Borne in het teken van modepresentaties

Aanstaand weekend, ook op koopzondag, is het Livestyle fashion.

Drie dagen lang staat het centrum van Borne in het teken van de Bornse modepresentatie. Op vrijdag, zaterdag en zondag worden er lopers uitgelegd en zullen er etalagepoppen voor de winkeldeuren worden gezet. Daarnaast zijn er verschillende muziekoptredens gepland.

Het is een aangepaste programma in verband met de Covid-19 besmetting. “Met die gezellige optredens en de horeca op het Dorsetplein zal het erg gezellig worden. Er vindt tevens Live-cooking plaats, maar uiteraard allemaal op gepaste afstand. We hopen, ondanks de aanpassingen, toch op veel bezoekers. Enkele weken geleden hebben wij al wat proef gedraaid en dat viel goed in de smaak”, aldus Josje Esseveld, voorzitter van de detailhandel bij de bundeling Bornse ondernemers.

Aan het einde van elke loper zal een Beach vlag geplaatst worden van de deelnemende winkelier. Daarnaast zijn er etalagepoppen gepland met daarop de laatste mode gedrapeerd. Op het Dorsetplein zal Double Six optreden en verder speelt Spoonk ook in het centrum. “We hebben natuurlijk veel modezaken in Borne en we hebben echt iets te bieden op livestyle niveau. Voor de bezoekers zal genoeg te zien zijn en de weersvooruitzichten zijn ook gunstig, dus alles is aanwezig om er iets leuks van te maken”, zo sluit Josje af.