Compost/Potgrondactie van BVV Borne gaat door

De jaarlijks terugkerende Compost/Potgrondactie van BVV Borne wordt, met inachtneming van de coronamaatregelen, dit jaar in het weekend van 19 en 20 maart georganiseerd.

In plaats van huis aan huis aan te bellen hebben we er dit jaar voor gekozen om alle adressen in Borne van een folder te voorzien, zo kon dit veilig en de mensen kunnen per mail hun bestelling doorgeven. Ook zal bij het afleveren in het bovenstaande weekend afstand gehouden worden en de betaling is per bank. Op deze manier lopen onze klanten maar ook onze vrijwilligers van onze vereniging een zo min mogelijk risico.

Het is bekend dat de verenigingen het in deze tijd moeilijk hebben en de organisatie probeert om op deze manier de verenigingskas nog enigszins te spekken. Ook zou het voor onze vaste klantenkring die reeds vele jaren gebruik maakt van onze service dat de compost en potgrond thuis gebracht wordt vervelend zijn dat ze dat nu zelf moeten regelen.

De actie die reeds voor het 31ste jaar gehouden wordt is een begrip in Borne, de goede kwaliteit compost en potgrond wordt door heel Borne bezorgd. Wilt u nog gebruik maken van deze actie dan kunt u nog tot 18 maart de compost potgrond bestellen op het mailadres compostactie@bvvborne.nl

Prijzen per zak van 45/50 liter € 4,50
Vanaf 5 zakken € 4,00 per zak
Per 10 zakken krijgt u 1 zak extra

Informatie over deze actie kunt u vinden op de website van BVV Borne

Volg het laatste nieuws uit Borne

Een productie van RTV Borne