Borne organiseert gevarieerd beweegaanbod voor senioren

Senioren kunnen weer samen in beweging.

Tijdens de zomervakantie wordt er voor senioren een gevarieerd beweegaanbod aangeboden door Welzijn Ouderen Borne, Borne Sport en sportverenigingen. Senioren kunnen kennismaken met verschillende sportverenigingen en een gratis kennismakingsles volgen, zonder enige verplichting tot lidmaatschap. De beweegactiviteiten waaraan deelgenomen kan worden zijn o.a. bootcamp, Pilates, KeepFit, Walking Football, sport en spel, Taji, balans, fietsen en wandelen.

Corona en de opdracht om thuis te blijven hebben de spieren geen goed gedaan. Minder bewegen betekent een achteruitgang in de conditie. Die uitzondering daargelaten, die zichzelf kan stimuleren om net iets meer te doen dan alleen ontspannend bezig te zijn. Veel sportverenigingen/sportaanbieders zijn echter weer gestart met beweeg- en sportlessen. Juist nu is het fijn om weer (samen) bezig te kunnen zijn.

Ontdek wat er in Borne allemaal te doen is op sport en beweeggebied op de website van Welzijn Ouderen- Wijkracht: www.woborne.nl of rechtsreeks via https://www.woborne.nl/wat_is_er_in_borne_te_doen/zomerprogramma_2020.

Deelname

In verband met de coronamaatregelen is vooraf opgeven verplicht. Geïnteresseerden kunnen zich per mail opgeven bij de sportvereniging /sportaanbieder. De contactgegevens van de sportverenigingen/ sportaanbieders staan vermeld in het zomerprogramma op www.woborne.nl/wat_is_er_in_borne_te_doen/zomerprogramma_2020.