Borne in Beeld 2020 week 2

Borne krijgt een nieuw meldpunt voor mensen met verward gedrag. Het meldpunt is bedoeld voor iedereen die verward gedrag bij een persoon wil melden, maar waarbij geen sprake is van acuut gevaar. Wethouder Velten licht een en ander toe.

De gemeente Borne heeft plannen voor de uitbreiding van de Bornsche Maten. De bedoeling is dat er ongeveer 500 nieuwe woningen bij worden gebouwd.

Bij RTV Borne aan tafel Marianne Stevelink. Zij werkt bij het Rode Kruis en organiseert de tentoonstelling ‘Kind onder Vuur’.

Jan Stoop heeft zich in de loop der jaren bij de Bornse Courant ontwikkeld als begrip en autoriteit op het gebied van de Bornse politiek. Aan de samenwerking met de Bornse Courant is echter een einde gekomen.

Borne heeft er weer een nieuwe winkel bij! Op de locatie waar voorheen de Zuivelhoeve zat kun je tegenwoordig terecht voor orchideeën.

Er was een Vitaliteitsmarkt in Sporthal ’t Wooldrik, georganiseerd door @Borne Sport. Inwoners van Borne konden de hele dag gratis kennismaken met de verschillende aspecten en het belang van vitaliteit.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Borne zien, volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Borne in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *