Borne in Beeld 2020 week 1

RTV Borne wenst u een heel mooi nieuwjaar en met veel kijkplezier toe.

Jos Sonder en zijn vrouw Anieta werden in het zonnetje gezet tijdens de uitreiking van de Gouden Pieper in Zenderen. Burgemeester Gerard van de Hengel overhandigde de onderscheiding.

KUNST in het Koetshuis’ is een Borns kunstenaarsinitiatief en zij organiseren exposities met gevarieerd werk van professionele beeldend kunstenaars uit de regio. Deze maand exposeert Margree de Vogel.

Komend jaar wordt een deel van de Grotestraat aangepakt. Er wordt nieuwe riolering aangelegd, asfalt aangebracht en de maximumsnelheid wordt 30 kilometer per uur. Het gaat om het deel tussen de Ennekerdijk en de Ziekenhuisstraat.

Elk jaar in de adventsperiode is in Borne een groep midwinterhoornblazers actief, de Boorne Mirreweenterhoornbloazers. We spraken veurman Jan Möller

Vincent Bijlo trad op in het Kulturhus met zijn oudejaarsshow “Stikstof zijt gij”

Opening expositie kind onder vuur heeft de aftrap van het jaar van de herdenking van 75 jaar bevrijding. De leerlingen van de Beekparkschool waren bij de opening en mochten als eersten de expositie doorlopen.

Dat was het dan weer voor deze aflevering. Wil je graag ook de nieuwe foto’s en video’s van RTV Borne zien, volg ons dan op Facebook, Instagram en Youtube. Wil je graag een keer meekijken met de opnames van Borne in Beeld, of wil je misschien zelf ook een keer hier komen presenteren? Neem dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *