AUDIO BBO Borne start website Bornebezorgt.nlDe Bornse ondernemers vereniging BBO heeft het initiatief genomen tot de oprichting van de website BorneBezorgt.nl: Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Om mensen die thuis zitten te helpen bezorgen de winkels en de horeca nu bij jou thuis.

De Bornse ondernemers komen naar je toe!

De website meldt: “In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen! Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en zijn de restaurants gesloten. Bornse ondernemers slaan de handen ineen met een creatieve oplossing.Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De Bornse Binnenstad komt naar je toe! Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen, bezorgen de winkels en de horeca nu bij jou thuis.”

Hoe werkt het?

Op de website bornebezorgt.nl kan je kiezen uit winkels of horeca en bekijken welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij je thuis te bezorgen. Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers. Het initiatief breidt zich steeds verder uit en er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij.
Uiteraard is niet iedere ondernemer bij voorbaat ingeregeld voor thuisbezorging. Check de mogelijkheden zelf bij de winkel of horecagelegenheid.

(Voor)bereiding

De gerechten worden, zoals je uiteraard gewend bent, door de ondernemer bereid met inachtneming van strikte hygiënemaatregelen. Alle producten worden door de winkelier met dezelfde zorg, aandacht en hygiëne maatregelen verpakt. Zoals het hoort.

Bezorging

De bezorging wordt voor de deur neergezet en de bezorger bewaart na het aanbellen gepaste afstand totdat je de bestelling in ontvangst hebt genomen. Ook de bezorgers houden uiteraard de angescherpte hygiënemaatregelen in de gaten.

Afrekenen

Er wordt geen contant geld geaccepteerd: alleen digitale betalingen om ieders gezondheid te waarborgen. In de meeste gevallen kan dat via iDeal (indien er via een platform wordt besteld), middels een Tikkie wanneer je telefonisch bestelt of met pin aan de deur. Dit zal de ondernemer bij de bestelling aan je doorgeven.

Meer informatie: Bornebezorgt.nl
of mail of bel:
info@bboborne.nl
Ruben Baartman 06 2851 5183
John van Waard 06 5473 7319

AUDIO Interview met dorpsmanager Ruben Baartman over de website "Borne Bezorgt"

AUDIO Interview met dorpsmanager Ruben Baartman over de website "Borne Bezorgt"Binnen 48 uur nadat de BBO het initiatief nam tot de oprichting van de website BorneBezorgt.nl is de thuisbezorgdienst in de lucht en doen er al 25 ondernemers aan mee. Het begon vooral met de horeca, maar daar komen nu snel allerlei andere categorieën bij.Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? Om mensen die thuis zitten te helpen bezorgen de winkels en de horeca nu bij jou thuis.Luister het interview en lees meer over hoe het precies werkt op borneinbeeld.nl: bit.ly/2J6k7cIInterview: Peter SchoonenMontage: Michel van der VoortEen productie van RTV Borne, powered by 1Twente.

Geplaatst door RTV Borne / 1Twente Borne op Zaterdag 21 maart 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *