Balletstudio Jennifer Willems start weer

Op maandag 24 augustus is er een speciale kleuterballetles in prinsessenstijl (4 t/m 6 jarigen).

Na een korte zomerstop gaat Balletstudio Jennifer Willems weer van start. Jennifer en haar leerlingen zijn erg blij dat ze het nieuwe seizoen weer binnen kunnen dansen. Om dit te vieren geeft Jennifer op maandag 24 aug. om 16:15 uur een speciale kleuterballetles in prinsessenstijl (4 t/m 6 jarigen). De kinderen mogen verkleed als prinses naar de les komen. Het uur er na geeft ze een ballerina balletles (7 t/m 10 jarigen). In deze les mag je als echte ballerina komen. Er zijn spitzen en tutu’s aanwezig. Jouw dochter of zoon kan gratis mee doen met een van deze lessen!

Op dinsdag 25 aug. om 16:45 uur gaat er een hele nieuwe les van start: yoga voor kids! Jennifer heeft een geheel nieuwe les ontwikkeld. Hiermee kunnen kinderen tussen de 6 en 11 jaar op een prettige en verantwoorde manier yoga kunnen beoefenen. Kinderen vinden door deze les rust in hun zelf, kunnen werken aan zelfvertrouwen, lichaamsbesef en een goede houding. Ook deze les is gratis te volgen op dinsdag 25 augustus.

In september gaat er ook nog een peuterballet-cursus van start. Deze les is geschikt voor kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar. In deze zes lessen kunnen ze ervaren wat dansen is. Voor deze cursus kun je jouw peuter al opgeven. Ook is het mogelijk om bij de andere lessen een gratis proefles mee te doen. Zo worden er ook balletlessen gegeven aan kinderen vanaf 11 jaar t/m volwassenen. Er zijn YogaFit en KeepFit lessen voor volwassenen. De KeepFit lessen zijn er ook voor volwassen ouder dan 60 jaar. Deze lessen zijn speciaal aangepast aan het ouder wordende lichaam.

Interesse in een proefles of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: www.balletstudiojenniferwillems.nl of mail naar balletstudiojenniferwillems@hotmail.com