Avondje Leonard Cohen – 12 september

Na het overlijden van Leonard Cohen in 2016 bracht muzikant Flip Noorman eenmalig een hommage aan zijn grootste inspiratiebron in Paradiso. Na vele verzoeken om het toch niet bij die ene keer te laten zwichtte Flip om het programma ook in het theater te brengen. Dit
resulteerde in een volledig uitverkochte theatertournee waarover De Volkskrant (****) onder andere schreef: “allemachtig, wat een verrukkelijk theaterconcert!” en “Flip Noorman laat de liedjes van Leonard Cohen fonkelen”.


Bijgestaan door zijn band “De Noormannen” brengt Flip wegens succes dus nog één keer zowel de originele liedjes van de meester als een aantal vertalingen van zijn eigen hand. Kleinkunst-goeroe Jacques Klöters jubelde erover: “Leve Flip Cohen”. Oor: “Samen met zijn al even eigenzinnige en fenomenale begeleidingsband De Noormannen haalt hij twee uur en een kwartier lang Leonard Cohen door een ringetje en helemaal naar nu”.


Dit is een voorstelling die Kulturhus Borne presenteert in samenwerking met Schouwburg Hengelo.
 
Wie stoat mekaar anderhalf! Ook op ‘t PODIUM. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het bezoeken van het Kulturhus en evenementen een aantal huisregels; de CoronaRules. Een van de gevolgen van de maatregelen is dat Flip Noorman twee sessies op een avond speelt. Elke sessie is er plek voor maximaal 100 personen.


Entree: €17,00
Kaartverkoop online via kulturhusborne.nl
Let op: je reserveert per huishouden of sociale eenheid. Kom je met meerdere huishoudens? Plaats dan meerdere bestellingen.