AUDIO Afscheid nemen vraagt aanpassing in coronatijdInterview met Harry Veltman van uitvaartvereniging Helpt Elkander

Afscheid nemen van een dierbare vraagt in deze tijd waarin het coronavirus nog actief is, aanpassing van nabestaanden. Een opbaring thuis moet door de uitvaartbranche worden afgeraden. Dat vertelt Harry Veltman, werkzaam voor uitvaartvereniging Helpt Elkander in Borne. De uitvaartvereniging volgt nauwlettend de voorschriften van het RIVM. “We moeten veel maatwerk leveren. Met name in deze tijd waar de kring van betrokkenen klein moet zijn, heb je elkaar nodig.”

Bij de naam Helpt Elkander denkt u misschien aan iets uit het verleden. Niets is minder waar! Helpt Elkander is een kleine, moderne uitvaartvereniging die al ruim honderd jaar uitvaarten verzorgt voor leden en niet-leden in Borne en omgeving. De vereniging heeft een vertrouwde en bekende naam voor de leden in Borne en omstreken.

Helpt Elkander kan zich qua dienstverlening meten met de grote uitvaartondernemingen. Helpt Elkander werkt zonder winstoogmerk. Voor leden betekent dit dat alle diensten en producten tegen inkoopprijs worden doorberekend. Dit levert een groot financieel voordeel op.

AUDIO Afscheid nemen vraagt aanpassing in coronatijd

AUDIO Afscheid nemen vraagt aanpassing in coronatijdInterview met Harry Veltman van uitvaartvereniging Helpt Elkander Afscheid nemen van een dierbare vraagt in deze tijd waarin het coronavirus nog actief is, aanpassing van nabestaanden. Een opbaring thuis moet door de uitvaartbranche worden afgeraden. Dat vertelt Harry Veltman, werkzaam voor uitvaartvereniging Helpt Elkander in Borne. De uitvaartvereniging volgt nauwlettend de voorschriften van het RIVM. "We moeten veel maatwerk leveren. Met name in deze tijd waar de kring van betrokkenen klein moet zijn, heb je elkaar nodig."Bij de naam Helpt Elkander denkt u misschien aan iets uit het verleden. Niets is minder waar! Helpt Elkander is een kleine, moderne uitvaartvereniging die al ruim honderd jaar uitvaarten verzorgt voor leden en niet-leden in Borne en omgeving. De vereniging heeft een vertrouwde en bekende naam voor de leden in Borne en omstreken. Helpt Elkander kan zich qua dienstverlening meten met de grote uitvaartondernemingen. Helpt Elkander werkt zonder winstoogmerk. Voor leden betekent dit dat alle diensten en producten tegen inkoopprijs worden doorberekend. Dit levert een groot financieel voordeel op.

Geplaatst door RTV Borne / 1Twente Borne op Donderdag 26 maart 2020

Interview: Peter Schoonen
Tekst: Pauline Idzerda
Montage: Michel van der Voort
Een productie van RTV Borne, powered by 1Twente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *