Apollo 8 steunt de actie ‘Let’s keep the ball flying’

‘Let’s Keep The Ball Flying’ wil volleybalspullen inzamelen voor projecten in de Derde Wereld.

Bij de wedstrijd van afgelopen zaterdag presenteerden de heren 1 van Apollo 8 zich voor het eerst in de outfit ter ondersteuning van de Stichting ‘Let’s keep the ball flying’ van Lesley de Jonge.

Het project ‘Let’s Keep The Ball Flying’ wil gebruikte volleybalspullen (kleding, schoenen, ballen, netten) inzamelen voor volleybalstimuleringsprojecten in de Derde Wereld. Initiatiefnemer en trainer Lesley de Jonge werd extra gestimuleerd om dit project op te zetten door zijn ervaringen bij trainingen en clinics die hij afgelopen jaren heeft gegeven in Nepal.

Op initiatief van heren 1 Apollo 8 is er veel oude sponsorkleding ingezameld, ook van andere verenigingen in omliggende plaatsen. Op deze wijze laten de heren in iedere wedstrijd zien dat zij het goede doel van harte ondersteunen.

Let’s Keep the Ball Flying gelooft dat elk kind het verdient om volleybal te mogen spelen! Apollo 8 werkt samen met de wereldwijde volleybal familie om gezamenlijk sociale impact te realiseren, inspirerende projecten te creëren en kinderen over de hele wereld een kans te geven op onvergetelijke volleybal herinneringen.