Apollo 8 nieuws: Esther Huls blijft en Eline Gommans komt

Esther Huls speelt komend volleybalseizoen voor het tiende jaar op rij in de eerste selectie van het Bornse Apollo 8.  Ook maakt de vereniging bekend dat het opnieuw de selectie verder heeft versterkt. Eline Gommans komt over van Eurosped.

Tiende jaar
Esther Huls, herstellende van een knieblessure, komt in het nieuwe volleybalseizoen voor het tiende (!) jaar in actie voor Apollo 8. ‘Nadat afgelopen seizoen abrupt werd beeindigd door een zware knieblessure heb ik natuurlijk nagedacht’, vertelt Esther. ‘ Bart en Thijs wilden graag met mij verder en gaven mij de kans te revalideren binnen Apollo 8. Door een mooie constructie start ik als assistent en dat ga ik uitbouwen tot een volwaardig speelster binnen de selectie. Het is de kans om voor het tiende jaar bij Apollo 8 te spelen. Samen met de staf ga ik er alles aan doen om straks zo fit mogelijk aan te sluiten bij het nieuwe team. Hopelijk kan ik snel de zaal in’. ‘We zijn heel blij dat we Esther voor het 10e jaar aan ons team hebben kunnen binden’, geeft Thijs Oosting als toelichting. ‘Met haar ervaring, leiderschap, inzet, passie en drive hebben we een speelster behouden die van grote waarde is voor ons team. Ze zal eerst in de rol van assistent aansluiten, maar we hopen dat we haar snel in veld weer kunnen bewonderen als speelster’.

Eline Gommans (25): middenspeelster
Eline Gommans is de vierde versterking voor de Bornse eredivisionist en vervangt daarmee Eline Geerdink die alsnog besloten heeft Apollo 8 te verlaten. De middenspeelster komt over van Eurosped. ‘Met Eline hebben we een ervaren speelster binnen gehaald. Na periodes bij Peelpush en Eurosped kiest de Almelose voor Apollo 8. Ze heeft een sterke service en brengt ook aanvallend en blokkerend veel kwaliteiten mee’, geeft Thijs Oosting als reactie op de nieuwe speelster. ‘Apollo 8 komt mij over als een fijne en warme vereniging en afgelopen seizoen lieten ze zien tot de top van de eredivisie te horen’, zegt Eline. ‘De combinatie van gezelligheid en ambitie spreekt mij enorm aan. Ik ben momenteel herstellende van een knieblessure, maar ben hard aan het werk om aan het begin van het seizoen fit aan the line up te staan’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *