Aanmelden voor de Startersprijs Midden Twente kan nog tot 1 september!

Starters uit Borne, Hengelo en Hof van Twente maken kans op de prijs.

De inschrijving voor de Startersprijs Midden Twente is nog tot 1 september geopend. Iedereen die in 2019 in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf maakt kans op de Startersprijs Midden Twente 2020. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat jouw product of de dienst is, iedereen die met een nieuw bedrijf gestart is, kan winnen. Het enige dat je moet doen om kans te maken, is het aanmeldformulier invullen op www.startersprijsmiddentwente.nl.

Prijzen
Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen de genomineerden én winnaar. De genomineerden ontvangen waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van het bedrijf. De winnaar ontvangt € 3.000,-, de andere genomineerden elk € 1.000,-. Ook krijgen zij 10 uur coaching door ervaren ROZ coaches. De prijzen worden aangeboden door de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente en de organisatie van deze verkiezing is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen).

Uitreiking
Dat de prijzen ook dit jaar worden uitgereikt, staat vast. De uitreiking vindt plaats op maandagavond 16 november 2020 in De Reggehof in Goor, onder voorbehoud en qua verdere invulling afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Aanmelden
Ken je iemand die in 2019 in Borne, Hengelo of Hof van Twente gestart is met een eigen bedrijf en die volgens jou kans moet maken op de Startersprijs? Of ben je zelf die starter? Ga naar www.startersprijsmiddentwente.nl en vul het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot 1 september 2020.

Meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met ROZ, tel: 074 241 5100.

op de foto: winnaar en genomineerden van vorig jaar. v.l.n.r.: Niek Nijenhuis van Novito, Ramon van Groesen en Jeffrey Scholten van Kidzstore (winnaar), Lereau Hulsink van ’t Hertme’s Ambacht en Esther Borre van Totaallift)