50-plussers in beweging!

Georganiseerde sport voor volwassenen is per 11 mei, in de buitenlucht, gelukkig weer mogelijk. Borne Beweegt start per 1 juni dan ook met hun nieuwe beweegprogramma voor 50-plussers. ‘’Twee maanden later dan gepland, maar daarmee hebben wij grote punten op de i kunnen zetten’’ vertelt Ivar Hoekema, eigenaar van Borne Beweegt.

Programma

Beweging, sociale verbinding en gezelligheid staan in het nieuwe programma centraal. Borne Beweegt gaat met deelnemers van 50 tot 75 jaar laagdrempelig werken aan de mobiliteit en kracht van het lichaam. Ook gaan de personal trainers aan de slag met verschillende bewegingstechnieken. Met de fysieke inspanningen verwachten de trainers houdingsverbetering te realiseren en eventuele pijnklachten te verlichten en/of te voorkomen. De trainingen kunnen gezien worden als een preventief middel waarbij er in een prettige sfeer gewerkt wordt aan het vitaal ouder worden.

Locatie

De trainingen vinden plaats op de buitensportlocatie van Borne Beweegt. Die sportlocatie is te vinden naast Jeu de Boules Borne. Het adres is Azelosestraat 120 in Borne.

Agenda en aanmelden

Deelnemen aan een gratis proeftraining kan dinsdags om 10.00 uur en donderdags om 18.15 uur. Vooraf aanmelden is wel benodigd en dit kan via de hiernavolgende kanalen. Mail: bornebeweegt@outlook.com | Telefoon: 06-28183749 | Contactformulier: www.bornebeweegt.nl/contact